Dodajte svoj proizvod

Lako dodajte svoj proizvod u katalog i počnite dizajnirati prostor iz svojih
materijala

Sopstveni planer

Dobijte sopstvenu brendiranu kopiju najrealističnijeg i najnaprednijeg
planera

Proširite kanale prodaje

Proširite svoje kanale prodaje, otvarajući mogućnost saradnje sa dizajnerima i kupcima na našoj platformi

Kreirajte katalog sa vašim proizvodima

VR next – moćna i jako jednostavna za korišćenje platforma za projektovanje interijera od vaših materijala.

Konverzija +60%

Vizualizacije vašeg proizvoda u enterijeru oslobodiće kupca sumnji. Ovaj alat može se koristiti unutar šou-ruma, kao i za projekte vaših klijenata.

Online dizajn

Ako nemate sopstvenog dizajnera, naš iskusni stručnjak može pripremiti vizualizacije i virtuelne ture enterijera za vašu online prodavnicu ili klijente.

Veći doseg

Učinite vaš brend vidljivim za hiljade lokalnih dizajnera i kupaca. Pružite popuste i nagrade za podsticanje prodaje.

3D show-room

Dozvolite vašim kupcima da isprobaju proizvode u enterijeru i kupe ih online. 3D šou-rum može biti postavljen na vašem sajtu, što će pomoći da inspirišete vaše klijente za kupovinu

3D show-room

Dozvolite vašim kupcima da isprobaju proizvode u enterijeru i kupe ih online. 3D šou-rum može biti postavljen na vašem sajtu, što će pomoći da inspirišete vaše klijente za kupovinu

Prednosti i tehničke karakteristike

Oblačna tehnologija

Zahvaljujući mogućnosti zajedničkog pristupa i fleksibilnom sistemu administracije, rad na projektima postaje maksimalno efikasan.

Igrački proces

Garantujemo uživanje u procesu projektovanja. Platforma preuzima svu rutinsku radnju, a fotorealistična trodimenzionalna grafika garantovano će impresionirati vaše klijente.

Ažuriranje kataloga

Ažurnost vašeg kataloga održava se u realnom vremenu, a katalog možete lako i brzo povezati putem API razmene podataka ili ručno, popunjavajući Google Docs tabelu.

Konverter 3D modela

Platforma radi sa svim uobičajenim formatima 3D modela. Ako nemate 3D sadržaja, naši umetnici će vam pomoći da brzo digitalizujete katalog koristeći algoritme veštačke inteligencije.

Jednostavan interfejs

Proces adaptacije traje minimalno vreme. Interfejs je jednostavan i intuitivan, a dostupni su i video uputstva. Obuka osoblja u proseku traje 1 dan!

Brz početak

Brzo povezivanje, ugrađena statistika i analitika, kao i fleksibilne tarife, čine našu platformu najpristupačnijom kako tehnički, tako i ekonomski.

Česta pitanja

Šta je uključeno u pretplatu?

VR next je cloud platforma koja omogućava lako i brzo kreiranje 3D i VR enterijera i dekorisanje istih proizvodima iz DIY prodavnice. Pretplata omogućava pristup online ili offline uređivaču, katalozima proizvoda, kao i usluzi cloud vizualizacije. Pretplata vam omogućava da čuvate svoje projekte u oblaku i pristupate im putem linka sa bilo kog uređaja.

Čime se demo verzija razlikuje od besplatne verzije?

Jednom kada se registrujete, dobijate pristup demo verziji koja omogućava pristup svim funkcionalnim mogućnostima VR next-a na 5 dana. Uključuje modul za postavljanje pločica, render visokog kvaliteta i pristup 3D projektu putem linka. Nakon isteka roka, demo verzija automatski prelazi u besplatnu verziju sa svim pripadajućim ograničenjima.

Šta je 3D konverter?

Osnovni katalog 3D modela nameštaja i sanitarija sadrži stotine proizvoda i neprestano se ažurira, međutim, ako se profesionalno bavite prodajom nameštaja ili sanitarija, možda ćete imati potrebu za dodavanjem sopstvenih jedinstvenih modela. 3D konverter vam omogućava to i radi sa svim uobičajenim formatima.

Koje teksture je moguće dodati i prilagoditi?

Osnovni katalog sadrži teksture tapeta, boja, pločica od stotina stvarnih proizvođača i neprestano se ažurira. Međutim, možda ćete imati potrebu za dodavanjem sopstvenih jedinstvenih tekstura. Možete to učiniti u jpeg formatu, kao i postaviti njihovo ime, dimenzije, cenu itd.

Niste pronašli odgovor na vaše pitanje?

Klikom na Pošalji slažete se sa obradom
ličnih podataka.

Ako imate još neka pitanja kontaktirajte nas

Telefon

+381 62-932-4445

Mon-Fri: 09:00-18:00
Sat-Sun: 10:00-17:00

email

info@vrnext.io

Hanibala Lucića 2
stan 38, Beograd 11010

Povratne informacije

Klikom na Pošalji slažete se sa obradom
ličnih podataka.